Gastenboek
Titel *
Naam *
E-mail *
Website
Inhoud *
Afbeelding verificatie * VeiligheidscodeVernieuw veiligheidscode
   
 

Remco van der Vorst: Wat een goed initiatief dit Koto Museum!
http://www.vadevo.nl

Wat een goed initiatief dit Koto Museum! Ik wens u veel succes met het museum en zal het ook zeker gaan vermelden op mijn website www.vadevo.nl in Nederland. Een leuke toeristische attractie, een bezoekje waard.

07/07/11

Fisiti: Geweldig!

Gefeliciteerd, Christine! De site van het Koto Museum ziet er schitterend uit! Ik kan iedereen aanraden dit museum te bezoeken en te genieten van de prachtige oude koto's, angisa's en de bijbehorende verhalen. Dit museum is een aanrader voor toeristen, maar zeker ook voor ons Surinamers! Per slot van rekening maakt alles wat in dit museum te zien is, deel uit van onze geschiedenis.

10/02/11

Fisiti: Mijn complimenten!

Proficiat mevrouw Christine van Russel - Henar. Jammer dat er geen share-link is op de page van het koto museum! Het is een hele mooie website en een fantastisch initiatief.

Ik hoop dat het een stimulans is voor anderen om een van de vele facetten van de rijke Surinaamse cultuur die aandacht te geven die het verdient.

Als er meer van zulke leuke kleine musea opgericht zouden worden, natuurlijk goed opgezet en met een historisch verantwoorde onderbouwing, zoals het uwe, dan hadden we voor zowel scholen als voor toeristen een echte schat aan informatie erbij.

27/09/10

 

Toon Num 

Laatste reacties

Wat een goed initiatief dit Koto Museum! Ik wens u veel succes met het museum en zal het ...
07/07/11
Gefeliciteerd, Christine! De site van het Koto Museum ziet er schitterend uit! Ik kan iede...
10/02/11
Proficiat mevrouw Christine van Russel - Henar. Jammer dat er geen share-link is op de pag...
27/09/10